BIOSLIMMING

SLIM, FIRM & TONE

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

            

De behandeling die écht werkt

  • Puur natuur, 100% natuurlijke ingrediënten
  • Veilig, pijnloos en zeer effectief
  • Blijvende vetvermindering op de plekken die jij aanwijst
  • Vermindering van cellulite
  • Tot wel 10 cm verlies in centimeters
  • Werkt huid verstevigend en verbeterend
  • Diepe detox van het bindweefsel
  • Boost voor je energielevel en immuunsysteem
  • Werkt uplifting voor je zelfvertrouwen
  • Me time en echte aandacht voor jou!

Je bent het waard!

SALONBEHANDELING
Bij The Bliss Factory kun je genieten van sfeervolle behandelruimtes, rust en ontspanning oprechte aandacht en professionaliteit.

      

De Ultieme Basis

Om ervoor te zorgen dat jouw lichaam optimaal van de behandeling zal gaan profiteren beginnen we met de intake. Op deze manier krijgen we een helder beeld van jou en je wensen en kunnen we hier tijdens de proefbehandeling op afstemmen.
Voordat we starten met je proefbehandeling maken we foto’s en dat doen we ook weer na je eerste behandeling. Zo hebben we beide een goed beeld van hoe jouw lichaam op de behandeling en de producten reageert.

              

De behandeling

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een stevige bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door en zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 75 minuten.

Nabespreking

Nadat je bent bijgekomen van je eerste behandeling, bekijken we samen de foto’s en geven we op basis van jouw eerste ervaring, de foto’s en onze bevindingen, verdere adviezen. Je bent volledig vrij om daarin je je weg te kiezen!

Onze behandelingen kunnen vanuit je zorgverzekeraar worden vergoed, aanvullend pakket, alternatieve zorg. Wij geven hierover persoonlijk advies.

Boek nu je proefbehandeling Full Body Wrap van € 145,00 voor € 98,00

 


 

Wil je meer weten over de salonbehandeling?
Klik dan hier


WETENSCHAPPELIJKONDERZOEK

Na 1 Bioslimming Active Wrap behandeling

93% SMOOTHING     86% FIRMING     97% DRAINING     74% CONTOURING
 

BIOSLIMMING is bekend van:   LINDA.NL     JAN      GLAMOUR

 

“Na één keer al zichtbaar strakkere buik en benen!”

Roxeanne Hazes
 

“Bioslimming is één van mijn lievelingsbehandelingen.”

Lieke van Lexmond
 

“Snel resultaat en duidelijk een stevigere huid”

Franske (van Franske.nl)
 

“Hoewel ik maatje 36 heb en weinig cellulite, was het resultaat van de behandeling een toch nog strakker lichaam met een stralende huid die zacht aanvoelde.”

Frieda Luth (Beauty by Frieda)
 

“Ik merkte aan mijn lichaam dat er echt iets in werking werd gezet. Het resultaat is een slanker silhouet en mijn huid is zacht als fluweel.”

Monica (Forever39.nl)
 

“Dankzij bioslimming is cellulite een gedane zaak”

Linda.nl
 

“Met bioslimming dunner en strakker in no time”

Jan magazine

 

© 2021 - 2023 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel