Symphony of the Cells

Wat is Symphony of the cells™ (SOTC)

Symphony of the Cells betekent letterlijk “symfonie van de cellen”. Hiermee wordt bedoeld dat de cellen met elkaar in balans of harmonie zijn. Net als bij een symfonie moeten de goede noten worden gespeeld. Zo is dat ook voor de cellen in ons lichaam. Als er symfonie is tussen de cellen in ons lichaam, werken deze in harmonie samen. Dit is wat we willen bereiken met de symphony of the cells.

Hoe werkt de symphony of the cells™

Bij deze massage techniek gebruik ik 16 unieke protocollen. Hierbij breng ik de essentiële oliën van doTERRA aan op de wervelkolom en voeten. De verzameling van de 16 protocollen is opgesteld door Boyd Truman waarbij elke protocol zich richt op een specifiek lichaamssysteem. De keuze van de oliën wordt bepaald op basis van de affiniteit die ze hebben met bepaalde organen in het lichaam. Elk protocol bestaat uit ongeveer 10 stappen. Hierbij breng ik per stap een andere olie aan. Bij de eerste stap breng ik doorgaans de olie aan op de schouders en onder de voeten. Daarna meestal op de wervelkolom en de voeten. Ook laat ik de cliënt de olie ruiken. Bij het vergeving protocol wordt er ook olie aangebracht op de hartstreek en bij de lever.

De bepaling van het protocol

Eerst zal ik een anamnese afnemen, een soort vraaggesprek. Op basis daarvan kijk ik welk protocol het beste toepasbaar is. Als je na drie behandelingen geen verbetering merkt dan overleggen we samen welk ander protocol we gaan gebruiken. Tenslotte willen we dat de klacht verminderd of zelfs helemaal weggaat. Hierbij is het belangrijk om goed te overleggen.

Wat kan ik verwachten bij de symphony of the cells™

Als we samen het protocol hebben bepaald dan ga je op de massagetafel liggen. Ik zal de oliën volgens het bepaalde protocol aanbrengen in de aangegeven stappen. Dit duurt ongeveer 35 minuten en daarna blijf je nog 10 tot 15 minuten liggen. 

© 2021 - 2023 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel