Bioslimming

SLIM, FIRM & TONE

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

SALONBEHANDELING

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.


 

Wil je meer weten over de salonbehandeling?
Klik dan hier


WETENSCHAPPELIJKONDERZOEK

Na 1 Bioslimming Active Wrap behandeling

93% SMOOTHING     86% FIRMING     97% DRAINING     74% CONTOURING

 • Bioslimming Homeset
  Bioslimming Homeset

  BIOSLIMMING TRIO HOME SET€159.00

  PRIJSWINNENDE THUIS BEHANDELING!

  De Bioslimming Homecare Trio set is wetenschappelijk ontwikkelt om thuis in een kuurvorm te gebruiken (5 á 6 behandelingen)

  Homecare producten:

  • Active…

  € 159,00
 • Bioslimming Drink
  Bioslimming Drink

  NIEUW van Bioslimming:

  BIOSLIMMING DRINK – ELIMINATION ACTIVE *& FAT BURNER

  Werking:
  Bioslimming Drink verwijdert afvalstoffen (detox-effect), werkt vocht-verdrijvend , verbrandt vetten en is een natuurlijke…

  € 37,00
© 2021 - 2022 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel