Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van The Bliss Factory gevestigd te Heerlen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 1409420.

Post:
Burg. Waszinkstraat 33, 6417 CT Heerlen

06-28272720

Mail: info@theblissfactory.nl
Web: www.theblissfactory.nl
KvK: 1409420
BTW: NL 156315592.B.01
Rabobank: NL 85 RABO 0300667000 op naam van Yoga Lovers

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met The Bliss Factory. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. The Bliss Factory behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst
U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. Na afronden van de procedure is de koop definitief en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. The Bliss Factory behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door The Bliss Factory gestelde voorwaarden houdt.

Levertijd:
Wij streven naar een levertijd van 1 a 2 werkdagen.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. The Bliss Factory is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. The Bliss Factory is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via IDEAL. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door The Bliss Factory ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan info@theblissfactory.nl. Verder vult u het retourformulier volledig in en stuurt dit mee met het pakket.

Verzending en Levering
De verzendkosten, als pakketpost, binnen Nederland bedragen €6,95 per bestelling, tot 10 kg. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzending vindt plaats via TNT Post. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door TNTpost. The Bliss Factory is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post. Mocht u uw pakket verzekerd willen laten opsturen, geef dat dan aan bij de bestelling. Uiteraard geldt hiervoor een hoger tarief, waarover wij u kunnen informeren. The Bliss Factory streeft ernaar de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden. De verzendkosten naar andere landen op aanvraag.

Retourneren
Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per mail aan The Bliss Factory bekend te maken door een email te sturen naar info@theblissfactory.nl. Bij het retourneren dient altijd de factuur en retourformulier en de reden retour bijgevoegd te worden met daarop uw gegevens, naam begunstigde en bankgegevens. Artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
- de artikelen dienen bij The Bliss Factory gekocht te zijn;
- de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
- de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
- de artikelen dienen in het originele papier met een degelijke verpakking teruggestuurd te worden;
- de artikelen met een korting kunnen geruild of geretourneerd worden;
- het pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd);
Vermeldt duidelijk uw naam en adres op het retourpakketje. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen volledige aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@theblissfactory.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2023 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel