Reviews

Benieuwd naar hoe klanten ons en onze behandelingen ervaren?

 

4.7 /5 uit 76 beoordelingen
 

4.7 /5 uit 76 beoordelingen

  • Anne

    Urmond

    06 Jul 2022

    5/5

     

    Samen kijken naar de mogelijkheden , een lieve benadering ,heel begripvol duidelijke informatie over de behandeling super.
     

  • Simone

    Geleen

    03 Jul 2022

    5/5


 

  • Angela

    Heerlen

    02 Jul 2022

    4/5

     

    Tevreden over ontvangst en behandeling.
     

  • Nancy

    Heerlen

    02 Jul 2022

    5/5

 

 

  • Chantal

    Amstenrade

    26 Jun 2022

    5/5

     

    Lieve mensen met goede uitleg…behandeling was apart…warmte …kou…resultaat …mooi
     

  • Yvonne

    Brunssum

    22 Jun 2022

    4/5

     

    Vriendelijk ontvangst fijne uitleg Heerlijke behandeling
     

  • Mirjam

    Eckelrade

    22 Jun 2022

    5/5

     

    Ik werd ontvangen in een zeer aangename vriendelijke sfeer. Alles wordt goed uitgelegd en de verschillende methodes vergeleken. Super!
     

  • Sandra

    Voerendaal

    22 Jun 2022

    5/5

     

    Fijne uitleg Rustgevende behandeling Ziet en merkt meteen verschil Volgende afspraak al gepland Kan dit iedereen aanraden Marike dank je wel toppie 🌹🌹
     

  • Anita

 

 

 

 

 

  • Heleen

    Heerlen

    14 Jun 2022

    4/5

 

 

  • Nancy

    Heerlen

    11 Jun 2022

    5/5

 

 

  • Sharona

    Nuth

    09 Jun 2022

    5/5

 

 

  • Linda

    Brunssum

    04 Jun 2022

    5/5

  • Fijn contact, erg deskundig, duidelijk uitleg en advies. Ook belangrijk, vraagt naar de wensen van de klant en neemt dit mee in het behandelplan.
     

  • Audrey

    Heerlen

    01 Jun 2022

    5/5

     

    Zeer goede service en zeer tevreden over de behandelingen. Een echte aanrader.
     

  • Femke

    Schimmert

    31 May 2022

    5/5

     

  • Irene

    Heerlen

    31 May 2022

    4/5

     

  • Patricia

    Bilzen

    24 May 2022

    5/5


    goed ontvangst, goede uitleg, prettige sfeer en resultaat
     

  • Monique

    Ubachsberg

    19 May 2022

    5/5

     

  • Lesley

    Wijnandsrade

    04 May 2022

    5/5
    Super fijn op alle gebied. Onthaal , uitleg, behandeling. Voor herhaling vatbaar.
     

  • Monique

    landgraaf

    19 Apr 2022

    5/5

     

  • belinda

    Geleen

    12 Apr 2022

    5/5

     

    De behandeling vond ik al super, maar ook fijn dat Marike meedenkt om te kijken wat voor mij het beste is.
     

  • Ramona

    Heerlen

    08 Apr 2022

    5/5

     

    Hele lieve ,warme, zeer professionele behandeling
     

  • Nick

    Brunssum

    05 Apr 2022

    5/5

     

  • Nicole

    Heerlen

    02 Apr 2022

    5/5
    Superfijne en ook nog gezellige behandeling gehad.
     

  • Riekie

    Brunssum

    02 Apr 2022

    4/5

     

    Super tevreden.
     

  • Bonny

    Heerlen

    25 Mar 2022

    3/5

     

  • sonja

    heerlen

    25 Mar 2022

    4/5

     

    prima behandeling. alles werd duidelijk uitgelegd..
     

  • Evelien

    Landgraaf

    19 Mar 2022

    4/5

     

    Vriendelijke, kundig, eerlijk advies gekregen. Tevreden met mijn afspraak
     

  • Ine

    Valkenburg Lb

    17 Mar 2022

    5/5

     

    Aangenaam, warm en prettig, kundig .
     

  • Jos

    voerendaal

    08 Mar 2022

    5/5

     

    Heel prettig in gemoedelijke sfeer over je eigen gezondheid in gezamenlijkheid is bijzonder
     

  • Patricia

    Simpelveld

    10 Feb 2022

    5/5

     

    Heerlijk genoten
     

  • Patrick

    dummie

    04 Feb 2022

    5/5

     

  • Sandra

    Landgraaf

    29 Jan 2022

    5/5

     

    Warme ontvangst, duidelijke uitleg, tijd nemen en niettemin een heerlijke , positieve omgeving voor de behandeling.
     

  • Chantal

    Heerlen

    28 Jan 2022

    5/5

     

  • Cvetka Swetka

    Heerlen

    14 Jan 2022

    5/5

     

    Geweldig!
     

  • Susan

    Brunssum

    14 Jan 2022

    5/5

     

    Super vriendelijk leuk contact. 🥰
     

  • Marjolein

    HEERLEN

    13 Jan 2022

    5/5

     

  • Nancy

    Valkenburg

    09 Jan 2022

    5/5

     

    Heel blij met de begeleiding en behandeling zelf.... prettige sfeer en vakkundig!
     

  • Isabelle

    Wahlwiller

    07 Jan 2022

    5/5

     

  • Nadine

    Kerkrade

    07 Jan 2022

    4/5

     

    Op een hele fijne manier wordt je verwelkomt en benaderd bij binnenkomst. Marike straalt rust uit, wat bij mij als heel prettig binnen komt.
     

  • Jose

    Heerlen

    06 Jan 2022

    5/5

     

  • Sandra

    Schinveld

    06 Jan 2022

    5/5

     

    Hele fijne ervaring in een mooie sfeervolle ruimte.serene benadering en veel vertrouwen in.
     

  • Henriette

    Sweikhuizen

    10 Dec 2021

    4/5

     

  • Andrea

    Heerlen

    09 Dec 2021

    5/5

     

    👍

  • Cindy

    Heerlen

    06 Dec 2021

    5/5

     

    Erg tevreden met mijn eerste bioslimming behandeling.
     

  • tamara

    voerendaal

    12 Nov 2021

    5/5

     

  • Ginger

    Heerlen

    06 Nov 2021

    5/5

     

    Fijne behandeling gehad. Voelde me echt op me gemak ondanks ik in mijn lingerie moest staan. Ze was erg vriendelijk en de rust zelf. Heb het erg prettig ervaren.
     

  • Rauer

    Kerkrade

    30 Oct 2021

    4/5

     

    Vriendelijke ontvangst en goede uitleg voor aanvang van behandeling. Resultaat was ook te zien.
     

  • Hayriye

    Heerlen

    11 Oct 2021

    5/5

     

  • Wendie

    Kerkrade

    07 Oct 2021

    5/5

     

    Ik stond echt versteld van het resultaat na een keer…..ik ben zelf zo gefascineerd dat ik jullie om info heb gevraagd. Het enige, vind de prijs iets aan de hoge kant. Kwaliteit is zeker goed maar ik denk dat met een iets kleinere prijs meer vrouwen blijvend kunnen komen ;-)
     

  • Lenie

    Heerlen

    01 Oct 2021

    5/5

     

    10
     

  • Leentje

    Heerlen

    17 Sep 2021

    4/5

     

    Goede uitleg en behandeling!
     

  • Silvia

    Heerlen

    03 Sep 2021

    5/5

     

    Goede uitleg, fijne begeleiding. Voelde me op mijn gemak
     

  • Elfie

    Heerlen

    31 Aug 2021

    4/5

     

    Goede en duidelijke uitleg gehad. Alleen nu de resultaten afwachten 😊
     

  • monique

    Heerlen

    25 Aug 2021

    4/5

     

    Goede behandeling mn huid voelt al heel anders aan
     

  • Daantje

    heerlen

    17 Aug 2021

    5/5

     

    Heel tevreden.relaxed en super vriendelijk.
     

  • Nelly

    Valkenburg Lb

    12 Aug 2021

    4/5

     

  • Sonja

    Hoensbroek

    07 Aug 2021

    5/5

     

    Super behandeling gehad.
     

  • Fabienne

    Landgraaf

    04 Aug 2021

    5/5

     

  • Kirtsen

    dummie

    02 Aug 2021

    4/5

     

    Vriendelijke vrouw. Gastvrij. Stelt je op je gemak. Duidelijk / eerlijk.
     

  • Miriam

    Heerlen

    01 Aug 2021

    5/5

     

    Geweldige producten, goede uitleg. Relaxte sfeer en omgeving. Kortom: heerlijke ervaring!
     

  • Yvonne

    Landgraaf

    01 Aug 2021

    4/5

     

    Vriendelijke medewerkster, fijne behandeling. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat 😊
     

  • Carin

    Kerkrade

    28 Jul 2021

    4/5

     

    Vakkundig behandeld. 👍
     

  • Anja

    OIRSBEEK

    27 Jul 2021

    4/5

     

    Prima eerste kennismaking!
     

  • Rini

    Brunssum

    02 Jul 2021

    5/5

     

    Heb het als zeer prettig ervaren zowel de ontvangst als de behandeling.
     

  • Mireille

    Geleen

    29 Jun 2021

    5/5

     

    Top coach! Fijne behandeling. Een aanrader
     

  • Nicole

    Brunssum

    29 Jun 2021

    5/5

     

  • Astrid

    Kerkrade

    29 Jun 2021

    5/5

     

  • Marie-Lou

    Heerlen

    26 Jun 2021

    5/5


 

  • Sandra

    Heerlen

    26 Jun 2021

    4/5

     

    ik vond het een hele fijne behandeling, begrijp dat zo'n behandeling prijzig is maar om nu toch voor meerdere behandelingen te kiezen, wie weet in de toekomst
     

  • Carola

    Kerkrade

    25 Jun 2021
  • 5/5
     

     

    Hoi Marine, de behandeling was geweldig en voelde heel prettig. Ook van het resultaat na een keer stond ik te kijken.Ik was ook zeer tevreden over je professionele maar ook vriendelijk benadering. Ik voelde me op mijn gemak. Groetjes Carola
     

  • Anita

    Kerkrade

    23 Jun 2021

    5/5

     

    Was een mooie ervaring 👍
     

  • Ella

    Heerlen

    21 Jun 2021

    5/5

     

  • Marike20 Jun 2021

    5/5

     

    Top behandeling

     

  • Sylvia

    Brunssum

    16 Jun 2021

    5/5

     

  • Diana

    Hulsberg

    13 Jun 2021

    5/5

© 2021 - 2022 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel