Madero Therapy

Body sculpting zonder chirurgische ingreep: dat is maderotherapie. Bij deze Colombiaanse bindweefselmassage maken we gebruik van een holistische massagetechniek waarbij krachtig en effectief wordt gewerkt aan het accentueren van de lichaamscontouren en het verminderen van cellulite. Wij werken met 100% natuurlijke, biologische massageolie die ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Bij deze relatief nieuwe massagetechniek maken we gebruik van houten massage tools. Met deze tools stimuleren we het lymfatische drainagesysteem van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat giftige stoffen worden afgebroken, het metabolisme wordt versneld en de lichaamscontouren verbeteren. Door druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt maderotherapie om de lichaamscontouren te accentueren. Maderotherapie is erg geschikt na liposuctie. (Let wel op dat je geen open wonden hebt en ook niet meer zo gevoelig bent)

Maderotherapie verwijdert oppervlakkige en dieperliggende cellulite, ondersteunt gewichtsverlies en geeft je lichaam vorm.

Daarnaast heeft deze maderotherapie een ontspannende werking op lichaam en geest, vermindert het stress en stimuleert maderotherapie de organen en de bloedcirculatie. De body sculpting massage kan als pijnlijk worden ervaren. Wordt het te erg? Geeft dit dan gerust aan bij de behandeld specialist; dan houden we er rekening mee.

© 2021 - 2023 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel