Lakshmi Treatments

 

LAKSHMI’S WELLNESS & DETOX BEHANDELINGSKUUR
LAKSHMI – EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN, gebaseerd op de traditionele Indiase geneeswijze.

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.

In elk Lakshmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

Het verwijderen van afvalstoffen is een functie dat ons lichaam van nature doet en het automatisch regelmatig uitvoert. Het doel van AYURVEDA is deze natuurlijke reinigende werking van het lichaam te optimaliseren. Naarmate we ouder worden gaan bepaalde lichaamsfuncties alsook het ontgiftingsproces van het lichaam trager werken.

Een Lakshmi’s Wellness & Detox behandelingskuur is een op maat gemaakt Wellness & Detox programma dat bestaat uit diverse behandelmethoden, die als nut hebben het lichaam te ontdoen van moeilijk afbreekbare afvalstoffen (ama) waarbij we gebruik maken van speciale oliën en kruiden. Deze behandelingen zijn volledig op elkaar afgestemd en leiden tot een diepgaande en langdurige reiniging van het lichaam. Het resultaat is evenwicht tussen de functies van lichaam en geest, dat een gevoel van harmonie en nieuwe energie geeft. Een ontgiftingskuur of reinigingskuur heeft tot doel ziekten/klachten te voorkomen of deze te gaan behandelen en het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. De onbalans kan bijvoorbeeld ontstaan ​​door slechte voeding, stress, omgevingsfactoren of zelfs privéproblemen. Het lichaam raakt in de war en er kunnen gifstoffen en afvalstoffen worden afgezet, waardoor ook de dosha’s – Vata, Pitta en Kapha, de energetische basiskrachten – hun evenwicht verliezen. Op de lange termijn kan dit het ontstaan ​​van ziekten bevorderen.

Wij werken met de volgende productlijnen van Lakshmi om het lichaam te reinigen, te detoxen via het bindweefsel, de nieren en de lever, af te slanken en de gezondheid van de huid te verbeteren.

              

 

© 2021 - 2023 The Bliss Factory | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel